100 Округ
Последние новости
 
 


ПОДІБНІ ДО ЧЕРВОНОГО ВИНА

17 Фев, 2011 20:41
ПОДІБНІ ДО ЧЕРВОНОГО ВИНАНа прохання читачів, яким дуже необхідно саме зараз дізнатися, що зорі віщують Козерогу, ми цього разу порушили черговість подачі знаків Зодіаку.

Стихія:
Земля. Вплив: Сатурн, Марс. Символ: козел, сходи, баштовий годинник. Кольори: темно-зелений, чорний, попелясто-сірий, темно-коричневий і всі темні тони. Камінь: рубін, онікс, гранат, місячний, лазурит. Метал: свинець Квіти: біла гвоздика, чорні маки, плющ. Талісман: чорний кіт. Щасливі дні: вівторок, субота. Невдалі дні: понеділок, четвер. Сприятливі числа: 3, 5, 7, 8 (всі числа, що діляться на 8), 14. Народжені з 22 грудня по 2 січня під впливом Юпітера – спокійні, розважливі, добиваються успіху, але є ризик розоритися. Народжені з 3 по 13 січня під впливом Марса – домашні зануди, полюбляють кепкувати з інших, через що трапляються конфлікти з оточуючими. Народжені з 14 по 20 січня під впливом Сонця – працездатні, володіють життєвою силою, жагучі, суперечливі, іноді схильні до зневіри.

ТЕМПЕРАМЕНТ І ХАРАКТЕР
Десятий знак зодіаку. Його зірка дала йому здібність переборювати всі неприємності на своєму шляху. Вони найтерплячіші зі всіх знаків Зодіаку. Для Козерогів найголовніше в житті – досягнення високого статусу в суспільстві та сім’я. Дуже практичні та економні, вони не будуть витрачати гроші на дорогий одяг та розваги. Не дуже люблять запрошувати в гості – краще купити яку-небудь практичну річ, наприклад, газонокосарку для дачі. Люблять чистоту й порядок у домі, щоб кожен член сім’ї був акуратно одягнутий, усі були нагодовані та чітко виконували доручені їм домашні обов’язки – інакше виховний процес з боку Козерога неминучий. Це стосується і партнера, дітей. Іноді ці риси характеру роблять Козерогів домашніми занудами. Перший шлюб здебільшого невдалий. Одружується Козеріг, як правило, пізно, якщо взагалі вирішує одружитися. Цей знак породжує більшість холостяків. Довгожителі. Друга половина його життя зазвичай більш сприятлива, ніж перша.

ДІЛОВІ ЯКОСТІ
Козеріг – найсерйозніший знак Зодіаку. Успіх надить його з надзвичайною силою. Крок за кроком,сходинка за сходинкою він іде до наміченої цілі, долаючи всі перешкоди з величезним терпінням інеймовірною завзятістю. Ніщо не може змусити його звернути зі шляху. Слабо розвинене відчуття колективізму, воліють всі етапи роботи виконувати самостійно. Слово «кар'єра» сумісне зі знакомКозерога. В юності сумлінні роботяги, які терпляче чекають можливості зняти свого начальника. Рідко змінюють роботу і зазвичай стають незамінними працівниками. Козеріг дуже добре відчуває своє місце в структурі. Його улюблена відповідь: «Я дію за інструкцією». Ніякі прохання, особисті стосунки не змусять його відступити від інструкції. Прийняті ним рішення не підлягають обговоренню і доносяться до підлеглих у вигляді наказів та розпоряджень. Козероги консервативні і неохоче використовують щось нове у своїйроботі. Попри це, створені ними системи бувають на диво живучі.

СЕКСУАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА
Подібні до червоного вина, Козероги можуть поліпшуватися з віком, коли зникне внутрішня скутість. Багато хто може жити самотиною, без любові ледве не до 40-50 років. Потім вони відкриваються, підкорюються всьому, проти чого боролися і що відкидали, і віддаються цьому цілком. Якщо в коханні Козерогові не везе, він може примиритися. Козероги страждають менше від інших знаків. Жінка-Козеріг живе в постійному протиріччі. Вона темпераментна, влюблива, сексуальна. Проте зовнішні пристойностімають для неї важливіше значення, і вона намагається їх суворо дотримуватися. Тому часто не дає виходу своєї пристрасті, формуючи численні комплекси. Для чоловіків вона є бажаною, привабливою партнеркою, але, зближуючись, вони наштовхуються на її чесноти. Така ситуація викликає подив у чоловіків. Однак періодично жінка-Козеріг змітає всі бар’єри і з головою кидається в любовну пригоду. У ці моменти вона здатна вразити партнера гарячим темпераментом і витонченим сексом. Потім вона кається, починає вести праведний спосіб життя. Але в більшості випадків надовго її не вистачає. Її чоловікові дуже важко уникнути отримання рогів Козерога. З віком такі жінки стають замкнутими і буркотливими. Деякі жінки-Козероги іноді мають дуже жорстоке серце. Нерідко залишаються холодними в обіймах партнера. Заміж виходять частіше з фінансових і соціальних причин. Вона обирає партнера не серцем, а розумом. Але якщо партнер буде відповідати її уявленням про справжнього чоловіка, вона будедля нього прекрасною дружиною, чудовою господинею і палкою коханкою. Зазвичай вона хоче вступити в шлюб з чоловіком, який схожий на її батька, а також цінує міцні стосунки. Чоловік-Козеріг обвів себе цегляною стіною. У мріях дивовижний романтик, але Сатурн стримує його натуру. Для нього словесне вираження любові – непотрібна романтика. Натомість сам він потребує, щоб ним захоплювалися. Він знає, як завоювати вершини влади, але не вірить, що його може полюбити жінка. Тому йому добре в шлюбі, коли жінка залежить від нього, тоді він розквітає. В іншому випадку може стати жінконенависником. Серед Козерогів – найбільше старих холостяків. На останньому місці для нього – краса і фізична сумісність. Тому не страшно, якщо ви не зачесані чи у вас негарні ноги. Краще покажітьйому, яка ви хазяйка. Якщо ви ще й гарні – це взагалі добре. Та при цьому, якщо ви не сподобаєтеся його родині, він ніколи не одружиться на вас. Силоміць надіти на чоловіка-Козерога обручку практично неможливо. Він високо цінує свою самостійність, свободу і сім’ю створює, коли сам прийме таке рішення. Чоловіки-Козероги чудові сім’янини. З роками їхні почуття до дружини не слабшають. З них виходять чудові, дбайливі батьки.

СТОСУНКИ З ІНШИМИ ЗНАКАМИ
Між Тельцем і Козерогом любов і велике порозуміння. Із Близнюками можливі ділові стосунки, а тривала спілка проблематична, якщо взагалі можлива. Між знаками Рака і Козерога легко виникає тяжіння, дружні стосунки складаються, базуючись на повазі. Проте союз наступає не швидко - занадто великі розбіжності в поглядах на життя. Тривка спілка з Левом малоймовірна. Характер Діви багато в чому нагадує самого Козерога, тому можливий щасливий шлюб. З Терезами не тільки шлюб, але навіть прості дружні стосунки вкрай рідкісні: надто вже велика різниця в способі життя і характерах. Скорпіона і Козерога об'єднує амбіційність, любов до роботи. Шлюб можливий на основі спільних інтересів. Якщо Стрільцю вдасться змінити педантичний характер Козерога, тоді можливий союз. Зі своїм власнимзнаком, незважаючи на відсутність великого фізичного тяжіння, Козеріг може утворити достатньо міцний зв’язок. З Водолієм рідко виникає щасливий шлюб. Шлюб між Рибами і Козерогами міг би бути щасливим завдяки щиросердечній та інтелектуальній схожості, а також фізичному тяжінню. Проте іноді потайливість Козерога ображає тонких і вразливих Риб.

ПРОГНОЗ НА 2011 РІК
Для Козерогів 2011-й – рік суперництва. На шляху може зустрітися багато перешкод, але вони їх просто знесуть. На початку деякі з них умудряться покритикувати начальство, а хтось може навіть позбутися роботи. У підприємців можливі тертя з партнерами. І лише в травні діла підуть на лад, можливі нові цікаві пропозиції щодо роботи. Кількість грошей буде стрімко зменшуватися, і в травні досягне критично низького рівня. Але звідтоді й почнеться ріст, і в середині осені Козероги повернуть втрачені позиції. У декотрих сім’ях Козерогів повіє розлученням. Просто відмінно почнеться цей 2011 для сімейних Козерогів. Представники цього знаку, які ще недавно проклинали необхідність шлюбу взагалі, раптом у своєму супутнику життя оцінять щирість і відданість. Самотні Козероги під кінець року зустрінуть кохання, причому, ймовірно, старе і нібито забуте. Для Козерогів, як ніколи, ймовірні доленосні зустрічі та весілля. Правда, по-справжньому перспективні знайомства можуть статися тільки ближче до кінця року.
Архив / Грані буття
Реклама

 
26.12.14
Рождество Христово!
Желание человека идти своим путем отделило его от Бога, подчинило воле диавола, и он зразу же оказался под его жестким давлением со всеми губительными последствиями. Премудрый Бог находит выход – Единородный Сын воплощается в нашем мире, чтобы человечество узнало Бога, и чтобы люди открыли глаза на порочную связь с сатаной. Он добровольно берет на Себя грехи всего человечества – прошлые и будущие – и, умерев телесно на Голгофе, искупает этой жертвенностью нас пред Богом…
Читать далее...
27.08.14
Православний календар
Православний календар
Читать далее...
23.09.13
Храм Благовіщення Пресвятої Боогородиці
21 вересня закладено капсулу у фундамент храму Української православної церкви на честь Благовіщення Пресвятої Богородиці. У 259-й день народження у Кіровограді відбулися не лише розважальні заходи. Цей день ознаменується ще й урочистою закладкою капсули у фундамент храму, що будується біля постаменту ангела-охоронця.
Читать далее...
23.09.13
Заявлений на суботу 21-го вересня страйк працівників тролейбусного парку не відбувся.
Заявлений на суботу 21-го вересня страйк працівників тролейбусного парку не відбувся.
Читать далее...
19.09.13
Ігор Козуб знову очолив кіровоградський "УДАР" Докладніше в розділі Ігор Козуб знову очолив кіровоградський "УДАР" - Інформаційний портал Кіровоградщини - "Гречка" - Новини Кіровоград на сайті gre4ka.info
Вчора відбулася позачергова конференція міської організації партії „УДАР” Віталія Кличка. На ній були підтверджені повноваження голови міської організації Ігоря Козуба.




Читать далее...
Подписаться на рассылку новостей
  
Отписаться


Загрузка...

Загрузка...


Счетчики и рейтинги

Газеты Кировограда, издания, СМИ

   

© 2009, издательство "СТПРЕС" - "Наше Місто"
Редакція не завжди поділяє думку авторів публикації та залишає за собою право редагувати та скорочувати авторський текст.

Дизайн и создание сайта - E-telegence Ukraine