100 Округ
Последние статьи
 
 


Ігор Козуб знову очолив кіровоградський "УДАР" Докладніше в розділі Ігор Козуб знову очолив кіровоградський "УДАР" - Інформаційний портал Кіровоградщини - "Гречка" - Новини Кіровоград на сайті gre4ka.info

19 Сен, 2013 12:01
Ігор Козуб знову очолив кіровоградський "УДАР"  Докладніше в розділі Ігор Козуб знову очолив кіровоградський "УДАР" - Інформаційний портал Кіровоградщини - "Гречка" - Новини Кіровоград на сайті gre4ka.infoВчора відбулася позачергова конференція міської організації партії „УДАР” Віталія Кличка. На ній були підтверджені повноваження голови міської організації Ігоря Козуба. На конференції були присутні делегати із 16 первинних осередків у складі 48 представників. Окрім голови обрали двох заступників – Євгена Манженка і Руслана Стадніченка. Попередні дві конференції Ігор Козуб вважає недійсними, оскільки присутні там не були членами партії.
Автор: Мар'яна ПобережникНазад к списку новостей
Реклама

 
13.03.17
Хрестопоклонний тиждень
Підходить до середини Свята Чотиридесятниця. На 19 березня (в цьому році) припадає Неділя 3-тя Великого посту, яка названа Хрестопоклонна. Але 19 березня (6 березня за іул. календарем) - день історичний для Христової Церкви. В цей день в 326 році в Єрусалимі свята цариця Єлена після нелегких розкопок на Голгофі знайшла Чесний Хрест, на якому був розп'ятий Ісус Христос ...
Читать далее...
08.03.17
8 звичок володарки здорових грудей
Хоча це й виснажує і часом здається нудним, регулярні вправи надзвичайно необхідні для підтримки здорового стану грудей, оскільки це сприяє виведенню токсинів та запобігає закупорці лімфатичної системи.
Читать далее...
09.01.17
8 корисних звичок для здоров'я сім'ї – поради експертів

Як писав класик, усі щасливі сім'ї схожі одна на одну. А наука каже, що в усіх сімей, де і дорослі, і малі мають міцне здоров'я, теж є багато спільного.
Читать далее...
10.12.16
Важливо знати батькам - 9 основних причин кашлю у дітей
9 причин кашлю у дітей. Знати, щоб діти були здоровими.
Читать далее...
29.06.16
З Днем народження тебе, рідне місто, місто святої Єлисавети!
З Днем народження тебе, рідне місто, місто святої Єлисавети!
Читать далее...
Подписаться на рассылку новостей
  
Отписаться


Загрузка...

Загрузка...


Счетчики и рейтинги

Газеты Кировограда, издания, СМИ

   

© 2009, издательство "СТПРЕС" - "Наше Місто"
Редакція не завжди поділяє думку авторів публикації та залишає за собою право редагувати та скорочувати авторський текст.

Дизайн и создание сайта - E-telegence Ukraine