100 Округ
Последние статьи
 
 


Архив новостей


Отруєння грибами

21 Май, 2009 11:48
На Кіровоградщині батько з сином ледь не померли від грибів 20 травня близько 5-ої ранку до реанімаційного відділення Олександрійської центральної районної лікарні з підозрою на отруєння грибами госпіталізовано 46-річного батька та 25-річного сина - жителів села Ізмайлівка Олександрійського району.
Автор: Ольга ОрловськаПодробнее...

Надзвичайні події

20 Май, 2009 11:48

19.05.2009 м.Кіровоград, Кіровський район, пров. Тихий: через необережне поводження з вогнем невстановленої особи виникла пожежа 10 кв м надвірної споруди. З цієї причини у Світловодську горіло 15 кв м сміття на відкритій території. 19.05.2009 Кіровоградський район, Великосеверинівська с/р: виникла пожежа 200 кв м сухої трави на відкритій території. Причина встановлюється. 19.05.2009 м.Світловодськ: до інфекційного відділення міської лікарні з підозрою на ботулізм госпіталізовано 41-річну жінку. На сьогодні стан хворої середнього ступеня важкості. 19.05.2009 м.Світловодськ: підрозділом пожежно-рятувальної служби міста надано допомогу пенсіонерці по відкриванню дверей її квартири. Аналогічна допомога знадобилась жительці обласного центру. За інформацією прес-служби ГУМНС України в Кіровоградській області.

Автор: Ольга Орловська

Правоохоронці-ліквідатори зібралися разом

26 Апр, 2009 11:51
26 квітня 1986 року - дата, що назавжди увійшла в історію України як трагічна її сторінка, а місто Чорнобиль, яке носить ім'я квітки полину, своєю гіркотою для сотень тисяч людей озивається через роки. Катастрофа, що сталася на Чорнобильській атомній електростанції, одним принесла біль від втрати рідних та близьких людей, іншим нагадує про себе підірваним здоров'ям та й просто тяжкими, гнітючими споминами. Чорнобиль став спільною бідою для усіх українців. Ліквідовували наслідки аварії на четвертому енергоблоці ЧАЕС працівники різних служб та відомств - усі як один протистояли техногенному лиху. Серед них і чимало правоохоронців. Щороку керівництво УМВС України в Кіровоградській області бере участь у заходах по вшануванню ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС та відзначає нагородами співробітників ОВС, які серед інших протистояли екологічній біді. 24 квітня напередодні відзначення 23-ої річниці Чорнобильської трагедії у музеї історії міліції Кіровоградщини зібрались правоохоронці-ліквідатори аби згадати усіх, хто поклав своє життя, щоб приборкати «радіаційну стихію». Кільком учасникам заходу заступник начальника УМВС в області полковник міліції В'ячеслав Береговий вручив Відзнаки МВС України "За відзнаку в службі" I-IІ ступенів, всі інші отримали грошові премії. За інформацією центру громадських зв'язків УМВС України в Кіровоградській області.
Автор: Ольга Орловська

Рух по вул. К.Маркса відкрито

26 Ноя, 2008 17:28
На одному з минулих засідань виконкому було розглянуто питання про відновлення руху транспорту (крім вантажних автомобілів) вулицею Карла Маркса. 
Автор: Пресс-служба Кировоградского горсоветаПодробнее...

Нагороди до свят

26 Ноя, 2008 17:26
Двох працівників Кіровоградського державного педуніверситету імені В.Винниченка – декана факультету іноземних мов кандидата філологічних наук Олександра Білоуса та декана факультету історії та права, кандидата історичних наук Віктора Філоретова за особливі заслуги перед містом та особистий внесок у розвиток сфери освіти, 
Автор: Пресс-служба Кировоградского горсоветаПодробнее...

В Кіровограді відновлена работа автобусних маршрутів

26 Ноя, 2008 17:23
Виконком міської ради призначив тимчасового перевізника за автомобільними маршрутами загального користування №2 „Лісопаркова – вулиця Генерала Жадова”, №5 „Вулиця Генерала Жадова – Онкодиспансер”, №46 „Селище Гірниче – площа Богдана Хмельницького” та №125 „площа Богдана Хмельницького – райцентр – площа Богдана Хмельницького”.
Автор: Пресс-служба Кировоградского горсоветаПодробнее...

Розмір квартплати в Кіровограді змінено.

26 Ноя, 2008 17:20
Виконком Кіровоградської міської ради вніс зміни до рішення щодо встановлення розміру плати за утримання житлових будинків та прибудинкових територій.
Автор: Пресс-служба Кировоградского горсоветаПодробнее...

Луна-парку на пл.Кірова в новорічну ніч не буде.

26 Ноя, 2008 17:17
Кілька тижнів тому члени виконкому Кіровоградської міської ради, розглянувши питання про надання дозволу на розміщення на новорічні та різдвяні свята на площі Кірова київського луна-парку, вирішили не приймати остаточного рішення, поки не поспілкуються з представниками власників атракціонів. 
Автор: Пресс-служба Кировоградского горсоветаПодробнее...

Сумні роковини

26 Ноя, 2008 17:13
Протягом минулого тижня Україна вшановувала жертв Голодомору 1932–-1933 років. Низка заходів, присвячена цій трагічній даті, відбулася і в Кіровограді.
Автор: Пресс-служба Кировоградского горсоветаПодробнее...

Схилили голови в скорботі

26 Ноя, 2008 17:09
На Фортечних валах, біля скромного хреста – пам’ятника жертвам голодомору та репресій тоталітарного режиму,  22 листопада, в День вшанування пам’яті жертв Голодомору 1932–1933 років, зібралось багато кіровоградців.
Автор: Пресс-служба Кировоградского горсоветаПодробнее...
Реклама

 
13.03.17
Хрестопоклонний тиждень
Підходить до середини Свята Чотиридесятниця. На 19 березня (в цьому році) припадає Неділя 3-тя Великого посту, яка названа Хрестопоклонна. Але 19 березня (6 березня за іул. календарем) - день історичний для Христової Церкви. В цей день в 326 році в Єрусалимі свята цариця Єлена після нелегких розкопок на Голгофі знайшла Чесний Хрест, на якому був розп'ятий Ісус Христос ...
Читать далее...
08.03.17
8 звичок володарки здорових грудей
Хоча це й виснажує і часом здається нудним, регулярні вправи надзвичайно необхідні для підтримки здорового стану грудей, оскільки це сприяє виведенню токсинів та запобігає закупорці лімфатичної системи.
Читать далее...
09.01.17
8 корисних звичок для здоров'я сім'ї – поради експертів

Як писав класик, усі щасливі сім'ї схожі одна на одну. А наука каже, що в усіх сімей, де і дорослі, і малі мають міцне здоров'я, теж є багато спільного.
Читать далее...
10.12.16
Важливо знати батькам - 9 основних причин кашлю у дітей
9 причин кашлю у дітей. Знати, щоб діти були здоровими.
Читать далее...
29.06.16
З Днем народження тебе, рідне місто, місто святої Єлисавети!
З Днем народження тебе, рідне місто, місто святої Єлисавети!
Читать далее...
Подписаться на рассылку новостей
  
Отписаться


Загрузка...

Загрузка...


Счетчики и рейтинги

Газеты Кировограда, издания, СМИ

   

© 2009, издательство "СТПРЕС" - "Наше Місто"
Редакція не завжди поділяє думку авторів публикації та залишає за собою право редагувати та скорочувати авторський текст.

Дизайн и создание сайта - E-telegence Ukraine