100 Округ
Последние статьи
 
 


Архив новостей


З ювілеєм, рідна школо!

08 Янв, 2011 15:16
50-річчя відсвяткувала Кіровоградська школа-інтернат.
Подробнее...

Після 50 життя тільки починається

08 Янв, 2011 15:12
Негласна дискримінація людей пенсійного віку, особливо жінок, замовчується.
Подробнее...

Дитячі забави

08 Янв, 2011 15:09
Новорічні забави для дітей незахищених категорій населення влаштували...
Подробнее...

Благополуччя ростиме не по днях, а по годинах!

08 Янв, 2011 15:05
Верховна Рада затвердила держбюджет-2011 без обговорення.
Подробнее...

Ціна на бензин підвищилась.

07 Янв, 2011 22:49
Середня роздрібна ціна на бензин і дизельне пальне з початку року в Україні підвищилася на 5-8%.
Подробнее...

Влада громада В РЕЖИМ ОДНОСТОРОННЬОГО РУХУ

23 Сен, 2010 15:56
23 вересня у приміщенн Федерац профсп лок област в дбулося громадське обговорення на тему "Публічність прозорість орган в місцевого самоврядування". ініц іатором виступила асоціація "Громадські ініціативи".
Автор: Юрій ЛУКАШЕВСЬКИЙПодробнее...

Громадські активісти почали масштабне спостереження за місцевими виборами

16 Сен, 2010 11:45
За місцевими виборами пильно слідкуватиме громадськість. В Кіровоградській області 11-го вересня стартувала кампанія громадського спостереження за виборами до місцевих органів влади. Більше 40 громадських активістів в усіх районах області спостерігатимуть за перебігом виборчої кампанії та днем голосування. Організатор громадського моніторингу - Громадянська мережа ОПОРА - неурядова, позапартійна і фінансово-незалежна мережа громадських активістів, яка має значний досвід спостереження за виборчими кампаніями. Протягом наступних п’ятдесяти днів, спостерігачі «ОПОРИ» слідкуватимуть за демократичністю, законністю та прозорістю виборчого процесу в усіх регіонах країни, в тому числі й на Кіровоградщині. Тут спостереження проводитимуть п’ять довготермінових спостерігачів, а також понад 40 короткотермінових спостерігачів, які працюватимуть безпосередньо у день виборів. Окрім загального процесу спостереження за проведенням виборчої кампанії, активісти «Опори» аналізуватимуть виборчі програми та обіцянки кандидатів, а згодом інформуватимуть суспільство про їх виконання. «Кампанія ОПОРИ – це єдиний проект спостереження за місцевими виборами національного масштабу» - зазначає регіональний координатор на Кіровоградщині Валерій Зборовський - «Загалом по Україні до спостереження за місцевими виборами вже залучено близько двохсот спостерігачів і ще 1 500 активістів спостерігатимуть за ходом голосування 31-го жовтня.» Протягом всієї виборчої кампанії, ГМ «ОПОРА» буде оперативно інформувати представників ЗМІ про всі і порушення, які будуть виявлені та зафіксовані громадськими спостерігачами. Контакти координатора кампанії громадського спостереження в Кіровоградській області: Валерій Зборовський, моб. тел.: 097-388-67-41, e-mail: vozbor.ukr.net
Автор: Валерій Зборовський

ОСОБЛИВОСТІ ВІД «ОПОРИ»

14 Июн, 2010 14:29
Про «Особливості проведення зовнішнього незалежного оцінювання у Кіровоградській області» йшла мова на засіданні прес–клубу реформ в рамках проекту громадської мережі «Опора», яка діє за підтримки міжнародного фонду «Відродження». Учасники прес-конференції – регіональний координатор проекту Любов Лук’янцева і перший проректор інституту післядипломної освіти Антоніна Кендюхова розповіли про хід тестування у Кіровограді і державі загалом, детально зупинилися на окремих нюансах цьогорічної вступної кампанії.
Подробнее...

КІРОВОГРАДЩИНА ОБРАЛА

07 Фев, 2010 11:15
КІРОВОГРАДЩИНА ОБРАЛАУ другому турі президентських виборів Кіровоградщина традиційно підтримала Юлію Тимошенко. За неї проголосувало 54, 52 відсотка виборців. Віктора Януковича підтримали 39,6 відсотка жителів області. Проти обох кандидатів проголосували 4,43 відсотка громадян. Попри це результати голосування здивували Кіровоградський обласний штаб Юлії Тимошенко. Там очікували набрати на п’ять відсотків більше. Про це на прес-конференції наступного дня після виборів заявила заступник керівника штабу Олена Армаш. Явка на дільницях становила 64,12 % виборців. Це трохи більше, ніж у першому турі виборів. Ні мороз, ні сніг, ні замети не завадили українцям піти на дільниці та віддати свій голос за майбутнє.
Автор: Ксенія ВОЛКОВАПодробнее...

Забезпечено надходження податків на 19,9 млн. гривень

18 Авг, 2009 14:30
забезпечено надходження податків і зборів на суму 19,9 млн. гривень
Автор: Прес-служба ДПА УкраїниПодробнее...
Реклама

 
13.03.17
Хрестопоклонний тиждень
Підходить до середини Свята Чотиридесятниця. На 19 березня (в цьому році) припадає Неділя 3-тя Великого посту, яка названа Хрестопоклонна. Але 19 березня (6 березня за іул. календарем) - день історичний для Христової Церкви. В цей день в 326 році в Єрусалимі свята цариця Єлена після нелегких розкопок на Голгофі знайшла Чесний Хрест, на якому був розп'ятий Ісус Христос ...
Читать далее...
08.03.17
8 звичок володарки здорових грудей
Хоча це й виснажує і часом здається нудним, регулярні вправи надзвичайно необхідні для підтримки здорового стану грудей, оскільки це сприяє виведенню токсинів та запобігає закупорці лімфатичної системи.
Читать далее...
09.01.17
8 корисних звичок для здоров'я сім'ї – поради експертів

Як писав класик, усі щасливі сім'ї схожі одна на одну. А наука каже, що в усіх сімей, де і дорослі, і малі мають міцне здоров'я, теж є багато спільного.
Читать далее...
10.12.16
Важливо знати батькам - 9 основних причин кашлю у дітей
9 причин кашлю у дітей. Знати, щоб діти були здоровими.
Читать далее...
29.06.16
З Днем народження тебе, рідне місто, місто святої Єлисавети!
З Днем народження тебе, рідне місто, місто святої Єлисавети!
Читать далее...
Подписаться на рассылку новостей
  
Отписаться


Загрузка...

Загрузка...


Счетчики и рейтинги

Газеты Кировограда, издания, СМИ

   

© 2009, издательство "СТПРЕС" - "Наше Місто"
Редакція не завжди поділяє думку авторів публикації та залишає за собою право редагувати та скорочувати авторський текст.

Дизайн и создание сайта - E-telegence Ukraine