100 Округ
Последние новости
 
 


Важливо знати батькам - 9 основних причин кашлю у дітей

10 Дек, 2016 10:28
Важливо знати батькам - 9 основних причин кашлю у дітейКашель - це захисна реакція організму на подразники. - Риніт, фарингіт, тонзиліт, трахеїт, бронхіт - починаються з сухого кашлю, без виділення мокротиння. На початку запалення легень кашель також сухий, грубий, глибокий, але швидко стає вологим із виділенням харкотиння. - Ларинготрахеїт “помилковий круп” - починається з температури та наростаючого “гавкаючого кашлю”. Ларинготрахеїт вимагає негайної госпіталізації дитини, а до приїзду медиків, рекомендується дати дитині рясне тепле пиття. - Кашлюк - характерний нападоподібний кашель, що триває кілька хвилин, часто закінчується блюванням. Дитина висовує язик при кашлі, часто кашель закінчується блюванням. - Сторонній предмет у дихальних шляхах - коли у діток прорізуються зуби, а також до трьохрічного віку, у малюків є велике бажання щось покласти собі у рот і жувати, при іграх дитина забуває про предмети у роті так стороннє тіло може потрапити у дихальні шляхи. На фоні повного здоров’я виникає сухий, подразнюючий, нав’язливий кашель. - Бронхіальна астма - сухий, нав’язливий кашель, задишка - втяжінням під час дихання міжреберних проміжків, надключичних та підключичних ділянок, живота. Дихання при нападі бронхіальної астми часте, свистяче, шумне, чутне на відстані. - Гастро-езофагальний рефлюкс - частіше у дітей старшого віку, кислий вміст шлунка закидається у стравохід, частково потрапляє у верхні дихальні шляхи. Кашель турбує дитину переважно вночі, неефективні будь-які сиропи від кашлю. - Захворювання вуха – при отитах, сірчаних пробках, також коли ми чистимо ватними паличками вуха виникає кашель, оскільки подразнюються кашльові рецептори, що знаходяться у зовнішньому слуховому проході. - Психогенний кашель - виникає у дітей із підвищеною збудливістю, у відповідь на психотравмуючі подразники. - Глисні інвазії- кашель пов’язаний із потраплянням личинок аскарид і токсокар (котячі аскариди) у легеневу тканину. В таких випадках діти кашляють довго, звичайні ліки від кашлю є неефективними. Причин кашлю, як Ви вже знаєте, дуже багато і тому лише лікар може не тільки за характером кашлю, але оглянувши дитину із голови до ніг, встановити причину кашлю і призначити лікування.
Автор: Сергій ЮрАрхив / Парад порад
Реклама

 
26.12.14
Рождество Христово!
Желание человека идти своим путем отделило его от Бога, подчинило воле диавола, и он зразу же оказался под его жестким давлением со всеми губительными последствиями. Премудрый Бог находит выход – Единородный Сын воплощается в нашем мире, чтобы человечество узнало Бога, и чтобы люди открыли глаза на порочную связь с сатаной. Он добровольно берет на Себя грехи всего человечества – прошлые и будущие – и, умерев телесно на Голгофе, искупает этой жертвенностью нас пред Богом…
Читать далее...
27.08.14
Православний календар
Православний календар
Читать далее...
23.09.13
Храм Благовіщення Пресвятої Боогородиці
21 вересня закладено капсулу у фундамент храму Української православної церкви на честь Благовіщення Пресвятої Богородиці. У 259-й день народження у Кіровограді відбулися не лише розважальні заходи. Цей день ознаменується ще й урочистою закладкою капсули у фундамент храму, що будується біля постаменту ангела-охоронця.
Читать далее...
23.09.13
Заявлений на суботу 21-го вересня страйк працівників тролейбусного парку не відбувся.
Заявлений на суботу 21-го вересня страйк працівників тролейбусного парку не відбувся.
Читать далее...
19.09.13
Ігор Козуб знову очолив кіровоградський "УДАР" Докладніше в розділі Ігор Козуб знову очолив кіровоградський "УДАР" - Інформаційний портал Кіровоградщини - "Гречка" - Новини Кіровоград на сайті gre4ka.info
Вчора відбулася позачергова конференція міської організації партії „УДАР” Віталія Кличка. На ній були підтверджені повноваження голови міської організації Ігоря Козуба.




Читать далее...
Подписаться на рассылку новостей
  
Отписаться


Загрузка...

Загрузка...


Счетчики и рейтинги

Газеты Кировограда, издания, СМИ

   

© 2009, издательство "СТПРЕС" - "Наше Місто"
Редакція не завжди поділяє думку авторів публикації та залишає за собою право редагувати та скорочувати авторський текст.

Дизайн и создание сайта - E-telegence Ukraine