100 Округ
Последние новости
 
 


ПРО МІСЬКИЙ ТРАНСПОРТ

17 Фев, 2011 20:25

Чи влаштовують вас послуги міського транспорту? Яким транспортом ви користуєтеся і який вид пасажирського транспорту (тролейбуси, автобуси чи маршрутки) вважаєте більш прийнятним для нашого міста?

Ольга Бліндовська (Лелеківка): - Поїхала минулого тижня великим автобусом до Критого ринку, щоб купити продуктів. Тому що в наших магазинах навіть хліб дорожчий. А назад тролейбусом добиралася – після 11.00 «МАЗів» уже було.  Хотілося б, щоб краще обслуговувати віддалені райони. А рівнем комфорту й тарифами я задоволена.

 Анатолій Шаповалов (вул. Полтавська): - Часто навідую сина, який мешкає на Лелеківці. Сідаю на 150-й. Подобаються нові автобуси – побільше б такого транспорту в місті. Для пільговиків це справжня допомога, та й школярам і студентам добре. Поїхав сьогодні туди й назад - і вже заощадив гривню завтра на ранок.

Леонід Коломієць (Лелеківка): - Бажання всієї Лелеківки, щоб нам зробили тролейбусну лінію. Все для цього вже є: розширена дорога, стовпи й кільце. Немає тільки техніки.

Зоя Трайтака (Новомиколаївка): - Подія минулого тижня: мою маму мало не викинули з маршрутки, коли вона заходила з посвідченням. А пенсійними автобусами з Лелеківки й назад неможливо вибратися: до десятої години ранку вони забиті по вінця, а ввечері десь зникають. Тільки щасливці можуть приїхати додому з центру міста після дев’ятої години вечора. Якщо пощастить, то можна зловити 107-й чи 15-й, але з маршрутним транспортом своя специфіка. Не один раз їздила з п’яними водіями, які навіть на дорогу не дивляться і хамлять.

Василь Ропацький (дачник): - Часто їжджу до Соколівського п’ятисотою  маршруткою. Тільки нею й можу добратися до своєї садиби. Ходить він через центр регулярно, але бажаючих завжди більше, ніж є місць в салоні. Дружно висимо кілька кілометрів, відчуваючи кожну вибоїну та поворот.

Маргарита Єфімова (вул. Жадова): - Мене цікавлять такі райони, як Черняхівка й Завадівка. Чому туди можна потрапити тільки маршрутами 220 та 8? Взагалі, маршрутки мені не подобаються – немає за ними ніякого контролю. Автобуси й тролейбуси колись їздили вчасно, але навряд чи  міський транспорт працюватиме за розкладом. Мабуть, це в минулому.

Світлана Кривченко (вул. Героїв Сталінграда): - Моя бабуся мешкає на Великій Балці. Добратися туди можу звідси тільки маршрутом 4, а з центру - 118 та 18 маршрутки та 118 автобус. До обіду ходять регулярно, але ввечері потрапити в крайній район просто неможливо.

Олена Віхтєва (Велика Балка): - Працюю прибиральницею в льотній академії. Встаю в п’ять ранку, швидко збираюся і біжу на Полтавську, щоб сісти на тролейбус. Справа в тому, що з Балки маршрутки на Миколаївку не їздять, а, отже, потрібно робити дві пересадки, щоб туди потрапити. Назад добираюся також тролейбусом, а з Полтавської знову пішки. Мої сусіди користуються маршрутом 4, але, якщо ввечері вони затримуються, то залишаються на ніч у знайомих – після 22.00 четвірка не ходить.

Артем Погрібняк та Михайло Татаруш (Лелеківка): - Живемо по той бік річки, а навчаємось у Балашівській школі № 15. Одна біда – коли стемніє, волоцюги нерідко крадуть метал з мосту через Інгул. Хоча ми нікого не боїмося – нас бо двоє!

Ніна Ульяноха (Стара Балашівка): - До нас можна  доїхати маршрутом 111, а ще є два пільгові автобуси. Але вони завжди забиті так, що літня чи хвора людина не протиснеться. Дороги дуже погані. Взимку, особливо в районі Злодійської Балки, часто старенькі Пазики не можуть підійматися на гору, тому що слизько. До Критого ринку їду на вихідних і намагаюся раніше вибратись, тому що набиваються люди в автобуси.

Тетяна Шевченко (Стара Балашівка): - Ніхто не думає, як добиратися з дитячою коляскою. Минулого тижня насилу доїхала до Балашівки від будинку побуту – не хотіли водії ПАЗів мене брати. Ледве упросила вже аж третього - все-таки взяв мене з коляскою на «борт».  

Оксана Бриворош (Стара Балашівка): - Працюю у військовій частині на Ковалівці. На зупинці біля 14-ї школи завжди сила-силенна людей. Після 15.30 важко влізти. Нещодавно зранку автобус 111-А обламався біля залізничного переїзду, так я пересіла на 111-Б. Доїхала до поліклініки, а далі добиралася сто третім. Від «ПАЗиків» толку мало – часто відмовляються працювати. Раніше до нас на район ходили «гармошки», а де вони зараз? Підійшли б нам нові зручні «МАЗи», щоб відчути себе нормальними людьми, а не жителями окраїни. 

Автор: Юрій КіяшкоАрхив / Що люди кажуть?
Реклама

 
26.12.14
Рождество Христово!
Желание человека идти своим путем отделило его от Бога, подчинило воле диавола, и он зразу же оказался под его жестким давлением со всеми губительными последствиями. Премудрый Бог находит выход – Единородный Сын воплощается в нашем мире, чтобы человечество узнало Бога, и чтобы люди открыли глаза на порочную связь с сатаной. Он добровольно берет на Себя грехи всего человечества – прошлые и будущие – и, умерев телесно на Голгофе, искупает этой жертвенностью нас пред Богом…
Читать далее...
27.08.14
Православний календар
Православний календар
Читать далее...
23.09.13
Храм Благовіщення Пресвятої Боогородиці
21 вересня закладено капсулу у фундамент храму Української православної церкви на честь Благовіщення Пресвятої Богородиці. У 259-й день народження у Кіровограді відбулися не лише розважальні заходи. Цей день ознаменується ще й урочистою закладкою капсули у фундамент храму, що будується біля постаменту ангела-охоронця.
Читать далее...
23.09.13
Заявлений на суботу 21-го вересня страйк працівників тролейбусного парку не відбувся.
Заявлений на суботу 21-го вересня страйк працівників тролейбусного парку не відбувся.
Читать далее...
19.09.13
Ігор Козуб знову очолив кіровоградський "УДАР" Докладніше в розділі Ігор Козуб знову очолив кіровоградський "УДАР" - Інформаційний портал Кіровоградщини - "Гречка" - Новини Кіровоград на сайті gre4ka.info
Вчора відбулася позачергова конференція міської організації партії „УДАР” Віталія Кличка. На ній були підтверджені повноваження голови міської організації Ігоря Козуба.




Читать далее...
Подписаться на рассылку новостей
  
Отписаться


Загрузка...

Загрузка...


Счетчики и рейтинги

Газеты Кировограда, издания, СМИ

   

© 2009, издательство "СТПРЕС" - "Наше Місто"
Редакція не завжди поділяє думку авторів публикації та залишає за собою право редагувати та скорочувати авторський текст.

Дизайн и создание сайта - E-telegence Ukraine