100 Округ
Последние новости
 
 


ЯК ПОБАЧИТИ СУДЖЕНОГО

16 Янв, 2011 14:53
ЯК ПОБАЧИТИ СУДЖЕНОГО

Якщо ворожити собі, треба вірити своїм відчуттям. Але усе ж таки не слід дуже покладатися на силу обставин, які можна створити самому.

Найкращий час для ворожінь - з 7 по 19 січня, а особливо у «віщі» дні - Василів вечір (13 січня, Василя й Маланки) і водохресний Святвечір (18 січня). Ворожать на врожай і погоду, на смерть чи народження дитини, на багатство чи бідність, але завжди на першому місці стоїть ворожіння молодих дівчат на судженого і заміжжя.

На воску. Найпростіше, загальновідоме ворожіння: литтям воску на воду. Головне, щоб свічка не була освячена, а ось хто що побачить в узорах на воді, то справа особиста, ваша уява вам усе підкаже.

На крупі. Якщо збирається компанія подруг, просто і весело дізнатися, яке життя чекає на кожну. У велику каструлю насипати крупи, наприклад гречки чи навіть пшениці, а всередину заховати різні речі: золоте кільце (хто його знайде - то на швидке заміжжя), щось зламане (на нужденність), копійку (на багатство), папірець (на розлуку). А коли дівчина зачерпне, а у пригоршні окрім крупи нічого, то й рік так пустим мине.

На дзеркалі. Через літературу широко прославилося і ворожіння на дзеркалах. Слід вигнати з кімнати усіх сторонніх осіб (і навіть кота чи собаку), взяти два великі люстерка, встановити їх одне напроти одного і освітити двома свічками. Так, щоб з одного дзеркала до іншого утворився ніби довгий осяяний вогнями коридор. І ось в кінці цього коридору і повинен з'явитися суджений. Щоправда, вдивлятися, чекаючи на його появу, можна досить довго, та замість «любого» пролізти туди може усіляка нечисть. Так що це ворожіння не для боязливих.

На перехожого. Серед тих, хто не боїться вночі вийти на вулицю, популярна інша розвага – ворожіння на перехожого. Треба вийти опівночі і запитати ім'я у першого стрічного – так зватимуть і вашого судженого.

На підслуховування. Під вікном або дверима квартири слухають, про що розмовляють сусіди. Що перше почуєте, то так і рік у вас мине. Якщо в будинку тиша – рік буде гармонійним. Якщо сварка – буде клопіт.

На сон. У багатьох ворожіннях суджений має прийти до дівчини уві сні. Наприклад, кладуть під подушку гребінець, кажучи: «Суджений-ряджений, до мене прийди, голівоньку причеши». Хто присниться – той і суджений. Або беруть наперсток солі, наперсток води, змішують і їдять. Лягаючи спати, дівчина говорить: «Хто мій суджений - той пити мені дасть». Наливають у тарілку води і роблять із соломин місточок. Суджений уві сні прийде і переведе через місток. Можна на ніч покласти під подушку карту бубнового короля і загадати конкретну людину. На ранок ви дізнаєтеся, що він про вас думає. Або також, якщо ви знаєте, про кого мрієте, підпаліть два сірники: якщо згорілі головки будуть звернені один до одного, то загадані хлопець і дівчина будуть разом.

На сходинках. Треба перераховувати сходинки, кажучи: вдівець, молодець, вдівець, молодець, і, дійшовши до останньої, подивитися, на якому слові зупинилися.

На кішці. Можна загадати бажання і покликати кішку. Якщо вона переступить поріг кімати лівою лапою, бажання збудеться. Якщо правою – не судилося.

Що б вам не випало у ворожінні, пам'ятайте - хороше збудеться, а в погане не треба вірити, головне бути впевненим у своєму щасті. Бернард Шоу казав: «Люди завжди звалюють провину на силу обставин. Я не вірю в силу обставин. У цьому світі досягає успіху тільки той, хто шукає потрібні йому умови і, якщо не знаходить, створює їх сам». Тож ви можете зробити новий рік таким, яким ви хочете його бачити.

Архив / Грані буття
Реклама

 
26.12.14
Рождество Христово!
Желание человека идти своим путем отделило его от Бога, подчинило воле диавола, и он зразу же оказался под его жестким давлением со всеми губительными последствиями. Премудрый Бог находит выход – Единородный Сын воплощается в нашем мире, чтобы человечество узнало Бога, и чтобы люди открыли глаза на порочную связь с сатаной. Он добровольно берет на Себя грехи всего человечества – прошлые и будущие – и, умерев телесно на Голгофе, искупает этой жертвенностью нас пред Богом…
Читать далее...
27.08.14
Православний календар
Православний календар
Читать далее...
23.09.13
Храм Благовіщення Пресвятої Боогородиці
21 вересня закладено капсулу у фундамент храму Української православної церкви на честь Благовіщення Пресвятої Богородиці. У 259-й день народження у Кіровограді відбулися не лише розважальні заходи. Цей день ознаменується ще й урочистою закладкою капсули у фундамент храму, що будується біля постаменту ангела-охоронця.
Читать далее...
23.09.13
Заявлений на суботу 21-го вересня страйк працівників тролейбусного парку не відбувся.
Заявлений на суботу 21-го вересня страйк працівників тролейбусного парку не відбувся.
Читать далее...
19.09.13
Ігор Козуб знову очолив кіровоградський "УДАР" Докладніше в розділі Ігор Козуб знову очолив кіровоградський "УДАР" - Інформаційний портал Кіровоградщини - "Гречка" - Новини Кіровоград на сайті gre4ka.info
Вчора відбулася позачергова конференція міської організації партії „УДАР” Віталія Кличка. На ній були підтверджені повноваження голови міської організації Ігоря Козуба.




Читать далее...
Подписаться на рассылку новостей
  
Отписаться


Загрузка...

Загрузка...


Счетчики и рейтинги

Газеты Кировограда, издания, СМИ

   

© 2009, издательство "СТПРЕС" - "Наше Місто"
Редакція не завжди поділяє думку авторів публикації та залишає за собою право редагувати та скорочувати авторський текст.

Дизайн и создание сайта - E-telegence Ukraine