100 Округ
Последние новости
 
 


ДЖУЛЬЄТТА З НОВООЛЕКСІЇВКИ

20 Янв, 2011 18:16

ДЖУЛЬЄТТА  З  НОВООЛЕКСІЇВКИ

Чергова Джульєтта, цього разу з Новоолексіївки, після сварки з хлопцем своє палке кохання спересердя вирішила «довести» за допомогою жмені пігулок. Втім, швидко отямилась і почала гарячково вживати реанімаційно-домашні заходи – промивати шлунок. Але ввечері їй стало зле: прийшли головний біль, запаморочення. Довелося викликати швидку. З отруєнням медикаментами жертва кохання потрапила до міської лікарні.  Що у цей момент робив «Ромео» – невідомо.                     

 «ГОСТРА»    ВИПИВКА

Помилився з вибором компанії випивак 41-річний мешканець центральної частини міста. 14 лютого в обідню пору він вирішив «добре посидіти», щоб на кілька годин дистанціюватись від похмурих реалій сьогодення. Однак з безтурботно-щасливого стану алкогольної нірвани безжально вихопив один із застільників, якому здалося, що до нього ставляться без поваги. Виникла сварка, під час якої «ображений» вдарив нашого героя ножем. До обласної лікарні був етапований з порізами обличчя та запахом алкоголю. І стійким відчуттям, що не допив…

 ПОЛІТ  НОРМАЛЬНИЙ…

А 53-річний чоловяга з Кущівки того вечора перепив. Зі слів оточуючих, вдома відзначали день народження. Перебравши, чоловік заточився та не розминувся зі столом. Наслідок пересування на «автопілоті» – закрита черепно-мозкова травма, забійна рана голови. Пункт приземлення – обласна лікарня.

 АПЕНДИЦИТ  ОН-ЛАЙН

15 лютого ввечері на Масляниківці, схоже, орудував у дупель нетверезий хірург-самоучка. Котрому з невідомих радощів заманулося приносити щастя людям у вигляді термінового позбавлення від апендиксу. У якості скальпеля використав ніж. Першим потрапив на неочікувану «операцію» 39-річний чоловік. Якому здалося, що його просто намагаються підрізати.  Здійнявши ґвалт, недорізаний утік і викликав «швидку». З ножовим пораненням черевної порожнини його доправили до профільної установи. Мотиви недзвозначної пригоди – хто, коли і за що – він вперто не пояснює. Не бажає, мабуть, їхати до Лелеківки.

 ДРУЗІ  ПІЗНАЛИСЬ У БІЙЦІ

Не розібрався у виборі справжніх друзів 27-річний парубок, який мешкає в районі друкарні. 16 лютого близько 15-ї він відчув це на власній шкірі. Яку добряче віддухопелила ногами  весела компанія «щирих приятелів». Наслідки антитовариської зустрічі – закрита черепно-мозкова травма, садна, гематоми обличчя. Із запахом алкоголю  і страшенним розчаруванням жертва бійки потрапила до обласної лікарні. У коло  друзів  по нещастю.

 

 

Архив / Хроніка швидкої
Реклама

 
26.12.14
Рождество Христово!
Желание человека идти своим путем отделило его от Бога, подчинило воле диавола, и он зразу же оказался под его жестким давлением со всеми губительными последствиями. Премудрый Бог находит выход – Единородный Сын воплощается в нашем мире, чтобы человечество узнало Бога, и чтобы люди открыли глаза на порочную связь с сатаной. Он добровольно берет на Себя грехи всего человечества – прошлые и будущие – и, умерев телесно на Голгофе, искупает этой жертвенностью нас пред Богом…
Читать далее...
27.08.14
Православний календар
Православний календар
Читать далее...
23.09.13
Храм Благовіщення Пресвятої Боогородиці
21 вересня закладено капсулу у фундамент храму Української православної церкви на честь Благовіщення Пресвятої Богородиці. У 259-й день народження у Кіровограді відбулися не лише розважальні заходи. Цей день ознаменується ще й урочистою закладкою капсули у фундамент храму, що будується біля постаменту ангела-охоронця.
Читать далее...
23.09.13
Заявлений на суботу 21-го вересня страйк працівників тролейбусного парку не відбувся.
Заявлений на суботу 21-го вересня страйк працівників тролейбусного парку не відбувся.
Читать далее...
19.09.13
Ігор Козуб знову очолив кіровоградський "УДАР" Докладніше в розділі Ігор Козуб знову очолив кіровоградський "УДАР" - Інформаційний портал Кіровоградщини - "Гречка" - Новини Кіровоград на сайті gre4ka.info
Вчора відбулася позачергова конференція міської організації партії „УДАР” Віталія Кличка. На ній були підтверджені повноваження голови міської організації Ігоря Козуба.




Читать далее...
Подписаться на рассылку новостей
  
Отписаться


Загрузка...

Загрузка...


Счетчики и рейтинги

Газеты Кировограда, издания, СМИ

   

© 2009, издательство "СТПРЕС" - "Наше Місто"
Редакція не завжди поділяє думку авторів публикації та залишає за собою право редагувати та скорочувати авторський текст.

Дизайн и создание сайта - E-telegence Ukraine