100 Округ
Последние новости
 
 


Архив


Дивен Бог во святых Своих

22 Авг, 2015 20:18
вятые – это лик людей, благоугодивших Господу подвигами христианской любви, благочестия, трудами добродетельной жизни, сонм тех, кто пребывал и в миру, и удалялся от мира в монастыри, пустыни и пещеры. Они, получив от Господа великие дары духовные и, развивши их при помощи Божией собственными усилиями, сияют, как светила на горизонте православного мира, распространяя во все стороны свет Истины и добра. Святые Духом Святым видят Славу Божию и красоту лица Господня. Но в том же Духе Святом они видят нашу жизнь, знают наши скорби и слышат наши искренние молитвы.
Автор: протоиерей Евгений НазаренкоПодробнее...

Прокуратура Кіровоградської області ініціювала перевірку школи в Олександрівці

26 Дек, 2014 16:21
Прокуратура Кіровоградської області оперативно відреагувала на публікацію в засобах масової інформації з приводу поборів в одній зі шкіл Олександівського району.
Подробнее...

Передноворічний марафон кіровоградських депутатів розпочався

26 Дек, 2014 13:19
Передноворічний марафон кіровоградських депутатів розпочавсяДруге засідання сорок четвертої сесії Кіровоградської міської ради шостого скликання відбудеться 30 грудня 2014 року о 13.00 в приміщенні Кіровоградської міської ради (кімната 305). На розгляд другого засідання сорок четвертої сесії виносяться питання: про надання згоди на безоплатне прийняття до комунальної власності територіальної громади м. Кіровограда квартир для подальшої передачі сім’ям загиблих військовослужбовців - учасників АТО; про внесення змін до рішення Кіровоградської міської ради від 09 вересня 2014 року № 3399 «Про затвердження Комплексної програми підтримки учасників антитерористичної операції в східних областях України та членів їх сімей - мешканців м. Кіровограда»; про створення конкурсної комісії з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок, на яких розташовані об’єкти нерухомого майна; про регулювання земельних відносин; інші питання.
Подробнее...

На благодійному аукціоні "Ялинка для кіборгів" було зібрано понад дев'ять тисяч

25 Дек, 2014 13:15
На благодійному аукціоні "Ялинка для кіборгів" було зібрано понад дев'ять тисяч Вчора в Кіровоградському обласному художньому музеї відбувся благодійний аукціон "Ялинка для кіборгів". Директор худмузею Тетяна Ткаченко на своїй персональній сторніці уFacebook написала: "Щиро дякую усім хто долучився до організації, проведення та висвітлення аукціону "Ялинка для кіборгів"! Ми разом з вами зробили дуже гарну справу!
Подробнее...

Пенітенціарії Кіровоградщни відмовились від новорічних корпоративів, передавши кошти на допомогу бійцям АТО

24 Дек, 2014 13:10
Пенітенціарії Кіровоградщни відмовились від новорічних корпоративів, передавши кошти на допомогу бійцям АТОПерсонал управління Державної пенітенціарної служби України в Кіровоградській області одноголосно вирішив відмовитися від проведення цього року новорічних корпоративних свят, спрямувавши заплановані на святкування кошти близько 6000 грн. на допомогу бійцям АТО - повідомляє прес-служба управління ДПтС України в Кіровоградській області.
Подробнее...

Переселенці зі Сходу України на Кіровоградщині

12 Авг, 2014 20:02
Сім’я шахтаря Сергія Головка у рідному Красноармійську на Донеччині продала все майно, і назавжди переїхала на Кіровоградщину. Зараз чоловік, його дружина Наталія і троє дітей вирушили у Трускавець у санаторій «Шахтар». «На будинках Нацгвардія встановила «зенітки». Ми знаємо, що стріляти не будуть по населенню, але все рівно страшно, – розповіла Наталія Головко. – Ми щовечора чули перестрілки – зі своїх блокпостів стріляють ополченці. Кулі навіть долітають до місцевої лікарні. А поруч житлові будинки. Того люди й бояться».
Автор: Максим БогатирьовПодробнее...

Ближче до людей

20 Мар, 2014 20:25
Вперше в житті проводила тренінг для мешканців села -10 осіб - прямо посеред села - біля розвалин сільського клубу! Це було в Омельгороді - маленьке село з 50-ма мешканцями в Олександрівському районі, 53 км від Кіровограда. Так близько від обласно центру і так далеко від цивілізації.
Автор: Любов Лук'янцеваПодробнее...

«Чути тих, хто не чує»

20 Мар, 2014 20:21
Вже впродовж декількох років в рамках програми «Бібліоміст» бібліотека-філія №8 проводить проект «Чути тих, хто не чує», влаштовуючи різноманітні вікторини та залучаючи дітей до пошуку відповідей в Інтернеті чи книгах.
Автор: Альона СмілянецьПодробнее...

Звернення до громадських організацій України!

25 Янв, 2014 14:04
З обуренням та жахом спостерігаємо за діями української влади, які направлені проти громадян своєї країни, які хочуть реальних змін у державі. Ми знаємо, що ви маєте прийняти багато важливих рішень у цей непростий час. Влада старається використати ваші багаторічні зусилля в побудові демократичної та відкритої світу України проти вас. Ви є співавторами кращої України, України про яку ви мріяли. Хочемо передати вам слова підтримки та солідарності.
Автор: Польські неурядові організаціїПодробнее...

Кіровоградщина кує кадри для ВР

18 Дек, 2013 22:31
На повторних виборах народного депутата в мажоритарному окрузі № 194 за результатами обробки 100% протоколів окружних виборчих комісій переміг самовисуванець, ректор Київського національного університету культури Михайло Поплавський, за якого проголосували 53,54%, або 37 тис. 331 виборець.
Подробнее...
Реклама

 
26.12.14
Рождество Христово!
Желание человека идти своим путем отделило его от Бога, подчинило воле диавола, и он зразу же оказался под его жестким давлением со всеми губительными последствиями. Премудрый Бог находит выход – Единородный Сын воплощается в нашем мире, чтобы человечество узнало Бога, и чтобы люди открыли глаза на порочную связь с сатаной. Он добровольно берет на Себя грехи всего человечества – прошлые и будущие – и, умерев телесно на Голгофе, искупает этой жертвенностью нас пред Богом…
Читать далее...
27.08.14
Православний календар
Православний календар
Читать далее...
23.09.13
Храм Благовіщення Пресвятої Боогородиці
21 вересня закладено капсулу у фундамент храму Української православної церкви на честь Благовіщення Пресвятої Богородиці. У 259-й день народження у Кіровограді відбулися не лише розважальні заходи. Цей день ознаменується ще й урочистою закладкою капсули у фундамент храму, що будується біля постаменту ангела-охоронця.
Читать далее...
23.09.13
Заявлений на суботу 21-го вересня страйк працівників тролейбусного парку не відбувся.
Заявлений на суботу 21-го вересня страйк працівників тролейбусного парку не відбувся.
Читать далее...
19.09.13
Ігор Козуб знову очолив кіровоградський "УДАР" Докладніше в розділі Ігор Козуб знову очолив кіровоградський "УДАР" - Інформаційний портал Кіровоградщини - "Гречка" - Новини Кіровоград на сайті gre4ka.info
Вчора відбулася позачергова конференція міської організації партії „УДАР” Віталія Кличка. На ній були підтверджені повноваження голови міської організації Ігоря Козуба.




Читать далее...
Подписаться на рассылку новостей
  
Отписаться


Загрузка...

Загрузка...


Счетчики и рейтинги

Газеты Кировограда, издания, СМИ

   

© 2009, издательство "СТПРЕС" - "Наше Місто"
Редакція не завжди поділяє думку авторів публикації та залишає за собою право редагувати та скорочувати авторський текст.

Дизайн и создание сайта - E-telegence Ukraine